Vés al contingut

Com puc reservar entrades per a les representacions teatrals?

Reserves

Les reserves es faran per internet a la pàgina Formulari de registre des del 16 d’octubre de 2023 a les 18:00 al 30 d'octubre de 2023 a les 18:00, amb la finalitat de poder garantir l’arribada dels llibres als centres al més aviat possible. Al formulari el professor responsable de centre haurà de marcar el número d'alumnes que acudiran a cada espectacle i omplir el formulari per formalitzar les reserves, després rebrà al correu electrònic i un missatge amb la confirmació de les seves reserves i les instruccions per fer el pagament. Per saber l'estat de les inscripcions, hi haurà una pàgina anomenada Llistat d'inscripcions.
En aquesta edició, com a l'anterior, es podrà reservar la tragèdia i la comèdia del mateix dia en una única inscripció.

Aportació per alumne i lloc d'ingrés

Un cop el programa de la pàgina web confirmi la reserva, s'ingressarà al número de compte que figurarà al correu de confirmació la quantitat de 6 € per alumne i representació en el termini de 15 dies naturals després d'haver fet la reserva. Cal indicar el localitzador de reserva que consta al missatge que li enviem al concepte d'ingrés bancari. Qualsevol demora ens l'haurà de notificar per correu electrònic si no vol perdre la preferència de reserva. Les entrades es confirmaran per ordre de pagament. Les reserves registrades superant l'aforament de l'espai de representació passaran a formar part d'una llista d'espera. En el moment que se superin els 15 dies naturals d'una reserva confirmada sense que s'hagi fet efectiu el seu pagament, serà substituïda per la següent de la llista d'espera, sempre tenint en consideració l'aforament disponible.

Particulars interessats en assistir a les representacions

El Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears està destinat a l'alumnat de centres educatius. No es tramitarà cap reserva a nivell particular, però si algún particular està interessat en poder assistir a les representacions pot posar-se en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de places sobrants i la possibilitat d'assistir.

Contacte

Per a qualsevol consulta, incidència o comentari, podeu dirigir un correu electrònic a parodosteatre@gmail.com, tot indicant qui sou i, si cal, un telèfon de contacte per tal que ens puguem adreçar a vosaltres.