Vés al contingut

Com puc reservar entrades per a les representacions teatrals?

- Reserves
Les reserves es faran per internet a la pàgina Formulari de registre 2020 des del 14 d’octubre de 2019 a les 17:00 al 15 de novembre de 2019 a les 17:00, amb la finalitat de poder garantir l’arribada dels llibres als centres al més aviat possible. Al formulari el professor o responsable de centre haurà de marcar el número d'alumnes que acudiran a cada espectacle i omplir el formulari per formalitzar les reserves, després rebrà al correu electrònic que ens indiqui un missatge amb la confirmació de les seves reserves i les instruccions per fer el pagament. Per saber l'estat de les inscripcions, hi haurà una pàgina anomenada Llistat d'inscripcions 2020.
- Aportació per alumne i lloc d'ingrés
Un cop el programa de la pàgina web confirmi la reserva, s'ingressarà al número de compte que figurarà al correu de confirmació la quantitat de 5€ per alumne i representació en el termini de 15 dies naturals després d'haver fet la reserva. Cal indicar el codi identificatiu de reserva què consta al missatge què li enviem al concepte d'ingrés bancari. Qualsevol demora ens l'haurà de notificar per correu electrònic si no vol perdre la preferència de reserva. Les entrades es confirmaran per ordre de pagament. Les reserves registrades superant l'aforament de l'espai de representació passaran a formar part d'una llista d'espera. En el moment que se superin els 15 dies naturals d'una reserva confirmada sense que s'hagi fet efectiu el seu pagament, serà substituïda per la següent de la llista d'espera, sempre tenint en consideració l'aforament disponible.
- Particulars interessats en assistir a les representacions
El Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears està destinat a l'alumnat de centres educatius. No es tramitarà cap reserva a nivell particular, però si algún particular està interessat en poder assistir a les representacions pot posar-se en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de places sobrants i la possibilitat d'assistir.
- Contacte
Per a qualsevol consulta, incidència o comentari, podeu dirigir un correu electrònic a parodosteatre@gmail.com o pel formulari de contacte d'aquesta pàgina, tot indicant qui sou i, si cal, un telèfon de contacte per tal que ens puguem adreçar a vosaltres.